06 iunie 2011

Anunţ ff important

Se vinde:

"Dacia SuperNova


An : 2001, Carburant: benzina - Stare f. buna, km reali masina a fost tinuta in garaj primul propietar nascut in 1940!Urgent."


După cum se poate observa, s-au introdus noi standarde pentru evaluarea unui autoturism în vederea vânzării. Este esenţial anul naşterii proprietarului!!!
Astfel: 
- dacă proprietarul este născut între 1900, toamna şi 1940 primăvara timpurie, este o garanţie că automobilul face toţi banii. Cu puţin noroc, puteţi beneficia şi de piese de schimb originale.
- dacă proprietarul este născut între 1940 - 1970, colecţia primîvară - vară, sunt şanse să obţineţi o maşină de bună calitate, dar n-ar strica sfatul unui specialist.
- în caz că proprietarul e născut între 1970 şi decembrie 1989, situaţia este destul de incertă pentru că a fost epoca de decreţei, când a fost un boom de natalitate. Drept urmare nu putem garanta pentru calitatea umană a celor născuţi în această perioadă.
- cei născuţi între 1990 şi 2010 nu prezintă chiar nici o garanţie pentru că a apărut aşa numita goană după bani şi capitalismul românesc original bazat pe mica ciupeală. Aşadar, mare atenţie la achiziţionarea automobilului. Fiţi atenţi dacă are toate roţile, volan, pedale, schimbător, scaune şi, poate cel mai important, caroserie.
- dacă proprietarul e născut după 2010, nici nu mai comentăm, că ăsta nici nu ştie cum îl cheamă.

Niciun comentariu: