19 decembrie 2009

Ceaţa nu s-a ridicat

Deşi propunerile de miniştrii pentru noul guvern Boc arată ce înţelege grandiosul ştab din fruntea ţării prin reîmprospătarea clasei politice şi ne arată cât valorează pentru el poporul, văd că există în continuare susţinători ai lui care o ţin langa cu mineriadele şi cu anticomunismul.

Argumente limitate şi extrem de false. Mineriadele au fost şi nu se mai întorc. Plus că n-au nici o legătură cu alianţa (fostă, deja) dintre Crin şi Geoană. Cât despre comunism, se poate vedea cu ochii liberi, neînceţoşaţi, că singurul partid care are apucături comuniste este PD-L (urmaşul FSN, pntru cei care au memoria scurtă). Apucăturile de pardid unic, linguşeala la adresa şefului, fabricarea unei nomenclaturi, propaganda, etc... Toate acestea sunt metode "specifice" unei tentative de dictatură.

Recunosc că am votat şi la primărie şi la alegerile preşedinţiale din 2004 cu actualul întâi stătător, dar eu M-AM trezit din hipnoză. Şi mi-e sincer milă de celalţi. Tot ce pot să sper este că suferinţa lor nu va fi prea crâncena...

Niciun comentariu: